0

Джинси, штани для дівчаток

-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
1251 грн. 751 грн.
арт.CT6350
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
Показано з 1 по 15 з 480 (всього 32 сторінок)

Штани та джинси для дівчаток. Найкращий вибір у магазині kids-planet.com.ua.


У наші дні дівчинка в штанах давно перестала бути чимось надзвичайним. Сьогодні важко уявити більш універсальний повсякденний одяг, ніж джинси. Винайдені в середині ХІХ століття, джинси спочатку були створені як спеціальний одяг для фермерів. Їх вигадав знаменитий Леві Страус, однойменна фірма якого стала справжнім законодавцем моди на джинси в усьому світі.


Вони мали вільний крій, який дозволяв не обмежувати рухи, а також були зроблені з дуже міцного та довговічного матеріалу. Цікавим є той факт, що спочатку джинси мали зелений колір. Це було зроблено для того, щоб на штанях не було видно слідів від свіжої трави.


Ще на початку ХХ століття, уявити навіть дорослу дівчину в штанах могли лише одиниці. Однак час минав, і сьогодні штани для дівчаток можна придбати у будь-якому спеціалізованому магазині.


Асортименти kids-planet.com.ua. Купити джинси для дівчинки.


Наш магазин займається продажем різних моделей дитячого одягу та взуття багато років. Всі ці роки наші висококваліфіковані фахівці відбирали лише тих виробників дитячого одягу, продукція яких максимально відповідає вимогам ціни та якості. Ми пропонуємо продукцію найкращих брендів Туреччини, Польщі, Китаю та Таїланду. Зараз у нашому магазині представлено понад п'ятнадцять тисяч артикулів. Асортименти дитячих штанів для дівчаток представлені такими групами товарів як:


• Штани


• Штани вельветові


• Штани джинсові


• Штани грудка


Всі моделі брюк для дівчаток, пропоновані нашим магазином, виготовлені провідними світовими брендами та виготовлені з урахуванням найжорсткіших світових стандартів якості. Матеріали, з яких вони виготовлені, мають найвищу якість, абсолютно безпечні для дітей, мають чудовий зовнішній вигляд, практичні та сертифіковані в Європі та США.


Тільки найкраща якість. Штани та джинси для дівчаток.


Над створенням брюк для дівчаток, представлених в асортименті нашого магазину, працювали найвідоміші дизайнери дитячого одягу з Італії, Туреччини та Китаю. Завдяки цьому, окрім чудової практичності, вони мають приголомшливий зовнішній вигляд, що однозначно сподобається будь-якій маленькій принцесі. Джинси або штани можуть бути прикрашені стразами, різними вишивками та принтами, а також мати дуже широку гамму кольорів.


Ми будемо раді кожному клієнту і без проблем доставимо куплений у нас товар до будь-якого населеного пункту України. Окрім цього для оптових покупців у нашому магазині передбачені індивідуальні знижки та інші цікаві пропозиції. Персонал магазину kids-planet.com.ua, зробить все для того, щоб купивши у нашому магазині одяг чи взуття для вашої дитини, ви назавжди стали постійним клієнтом нашого магазину.



Хіт продажу
Відгуки наших покупців