0

Реглани, светри, толстовки для хлопчиків

-40%
341 грн. 205 грн.
арт.02726
-40%
489 грн. 293 грн.
арт.0376
-40%
578 грн. 347 грн.
арт.121313
475 грн.
арт.900
475 грн.
арт.900
475 грн.
арт.900
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
Показано з 1 по 15 з 290 (всього 20 сторінок)

Светри для хлопчиків в інтернет магазині kids-planet.com.ua.

Кожен хлопчик у душі справжній дослідник. Двір свого будинку, школа, в яку він ходить і багато інших місць, ваш малюк обов'язково обстежить сам або зі своїми приятелями. При цьому йому все одно тепла чи холодна погода стоїть на вулиці. Однак саме під час таких активних ігор він найбільше схильний до переохолодження і внаслідок цього може захворіти. Уникнути подібних неприємностей можна одягнувши свого пустуна в якісний і теплий светр для хлопчика.

Светр або кофта підходять як для щоденного носіння, так і для святкових подій, таких як день народження або шкільний ранок. Універсальність такого одягу дозволяє не тільки захистити вашого малюка від прохолодної погоди, але й виглядати йому стильно та модно.

При виборі кофти для хлопчиків слід знати, з яких матеріалів вона зроблена і для якого температурного режиму призначена. Не слід забувати, що всі діти надзвичайно активні і якщо одягнути вашу дитину в занадто теплий светр або кофту, вона швидко спітніє і переохолодиться. Особливу увагу слід звернути на якість одягу.

Найкращий асортимент якісного дитячого одягу. В'язані светри для хлопчиків.

У нашому магазині ми пропонуємо тільки високоякісну продукцію брендів, які краще за інші відповідають вимогам ціни та якості вироблених товарів. Серед них ви можете знайти найкращих виробників дитячого одягу з Китаю, Туреччини, Польщі та Тайваню.

Весь асортимент продукції нашого інтернет магазину включає понад п'ятнадцять тисяч артикулів. Така різноманітність товару гарантує, що ви зможете підібрати для своєї дитини саме ту річ, яка підходить їй найбільше. Дитячий теплий трикотаж представлений такими категоріями товарів як:

• Кофти для хлопчиків

• Бомбери

• Гольфи

• Джемпери

• Утеплені кофти

• Реглани

• Реглан обманка

• Реглан поло

• Светри

• Толстовки

Всі без винятку моделі дитячого одягу, представлені на нашому сайті, мають гарантовану виробником та нашим магазином якість. Вони виготовлені з найкращих матеріалів та відповідають усім найжорсткішим міжнародним вимогам.

Окрім чудової практичності, предст
авлені у нас моделі дитячого одягу, мають сучасний, стильний та модний дизайн. Цього вдалося досягти завдяки залученню найкращих дизайнерів з Європи та Азії.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта та бездоганна якість продукції.

Якщо ви вирішили придбати вашому синочку або внуку в'язаний светр для хлопчика, красиву кофту або модну сучасну толстовку, то фахівці нашого магазину завжди будуть раді допомогти вам з вибором. Вони дадуть відповіді на запитання, що вас цікавлять, і в разі потреби зможуть надати вичерпну консультацію.

Ми без проблем доставимо куплену вами річ до Києва чи будь-якого іншого населеного пункту України. Задоволеність покупкою та обслуговуванням кожного клієнта, запорука процвітання нашого магазину.


Хіт продажу
Відгуки наших покупців