0

Манішка для дівчинки - P61428H - 30303

Артикул товару: P61428H
267 грн.533 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Білий - 170;
- Коттон
- Поліестер
.
У нашому магазині ви знайдете різноманітність манішок для маленьких принцес, які стануть чудовим доповненням до гардеробу вашої доньки. Ми пропонуємо вигідні знижки та акції, роблячи покупку ще приємнішою для вас та вашої дівчинки. Завдяки гарному асортименту та постійному оновленню колекцій, у нас є ідеальні варіанти манішок на будь-який сезон та випадок.

Кожна манішка з нашої колекції виготовлена з використанням якісних та надійних матеріалів, забезпечуючи комфорт та безпеку вашої дочки. Ми приділяємо особливу увагу екологічності та гіпоалергенності матеріалів, щоб забезпечити турботу про здоров'я вашої дитини. Завдяки цьому, ви можете бути впевнені в безпеці та комфорті вашої малечі.

Наш асортимент манішок пропонує різноманітність розмірів, стилів та принтів, щоб кожна дівчинка могла знайти щось на свій смак. Яскраві та приємні кольори додадуть радості та яскравих фарб у повсякденне життя вашої доньки, підкресливши її індивідуальність та стиль.

Манішки з нашого магазину легко стираються і зберігають свою форму і яскравість навіть після багаторазового прання. Ми гарантуємо високу якість та довговічність кожної манішки, щоб вона радувала вашу дівчинку протягом тривалого часу.

Не пропустіть можливість порадувати свою маленьку принцесу стильними та зручними манішками. Завітайте до наших магазинів або зробіть замовлення на нашому зручному інтернет-сайті прямо зараз!
ПроизводительDeloras
ТипМанішки
СезонДемісезон
МатеріалКоттон Поліестер
СтатьДівчинка
КраїнаКитай
Рік2018
★ Манішка для дівчинки - P61428H - 30303 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 533 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Производитель Deloras
Тип Манішки
Сезон Демісезон
Матеріал Коттон Поліестер
Стать Дівчинка
Країна Китай
Рік 2018
Таблиця обмірів
РозмірВікРіст
17015 лет170

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців