0

Куртка джинс для хлопчика - M12801-8 - 28438

Артикул товару: M12801-8
354 грн.708 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Синій - 134;
- Бавовна - 95%
- Еластан - 5%
.
.
Рекомендації щодо догляду :
- прати при 30 ° С
- прасувати при низькій температурі
- відбілювати заборонено
Наші джинсові куртки для хлопчиків - це стильний та практичний додаток до гардеробу вашого малюка. З ними він виглядатиме модно і почуватиметься комфортно за будь-якої погоди. У нас завжди діють вигідні знижки та акції, тому ви зможете придбати куртку за гарною ціною.

Ми постійно оновлюємо наш асортимент, щоб запропонувати вам нові стилі та дизайни. Наші джинсові куртки доступні в різних розмірах та кольорах, щоб кожен хлопчик міг знайти відповідну модель. Завдяки якісним матеріалам та надійному виготовленню, куртки прослужать довгий час, навіть при активному використанні.

Яскраві та насичені кольори наших курток додадуть яскравих ноток у повсякденний образ вашого хлопчика. До того ж, вони легко стираються та зберігають свою форму після прання, що робить їх зручним та практичним вибором для дбайливих батьків.

Наші джинсові куртки не тільки відповідають останнім модним тенденціям, але й забезпечують комфорт та впевненість вашому хлопчику. Завдяки наявності безлічі зручних кишень та стійкості до зношування, вони стануть незамінною частиною його повсякденного гардеробу.

Зробіть покупку для вашого хлопчика простою та приємною – купуйте наші джинсові куртки як у магазинах, так і через наш зручний інтернет-сайт. Радуйте свого хлопчика стильними та якісними куртками від нашого бренду!
ПроизводительYuke
ТипКуртки джинсові
СезонДемісезон
МатеріалБавовна - 95% Еластан - 5%
СтатьХлопчик
КраїнаТуреччина
Рік2016
★ Куртка джинс для хлопчика - M12801-8 - 28438 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 708 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Производитель Yuke
Тип Куртки джинсові
Сезон Демісезон
Матеріал Бавовна - 95% Еластан - 5%
Стать Хлопчик
Країна Туреччина
Рік 2016
Таблиця обмірів
РозмірВікРіст
1349 лет134

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців