0

Джемпер для хлопчика - 6817 - 29701

Артикул товару: 6817
292 грн.583 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Синій - 110;
- Коттон - 100%
.
Джемпери для хлопчиків - це чудовий вибір для створення стильного та затишного образу в прохолодні дні. У нашому магазині ви знайдете широкий асортимент джемперів за найвигіднішими цінами завдяки нашим регулярним знижкам та акціям. Ми пропонуємо вам гарні ціни та відмінну якість, щоб ваш хлопчик міг виглядати модно та почуватися комфортно.

Наші джемпери ідеально підходять для покупки до сезону завдяки своїй теплій та м'якій текстурі, яка забезпечує додаткове утеплення у прохолодну погоду. Ми регулярно оновлюємо нашу колекцію, щоб запропонувати вам найновіші та найактуальніші моделі джемперів.

У нашому асортименті представлені джемпери різних розмірів, стилів, фасонів, принтів та торгових марок, тож кожен хлопчик зможе знайти щось на свій смак. Ми використовуємо тільки якісні матеріали, які гарантують довговічність та зручність при носінні. Наші джемпери стійкі до прання та хімчистки, що забезпечує легкий догляд та збереження первісного вигляду навіть після багаторазового прання.

Яскраві та приємні кольори наших джемперів підкреслять індивідуальність вашого хлопчика та додадуть йому впевненості у собі. Мами та тата, бабусі та дідусі завжди можуть порадувати свого хлопчика, обравши для нього стильний та затишний джемпер із нашого асортименту.

Завітайте до наших магазинів, щоб ознайомитися з нашими товарами особисто, або зробіть замовлення на нашому зручному інтернет-сайті вже сьогодні. У нас ви знайдете все необхідне, щоб ваш хлопчик виглядав модно та відчував себе комфортно у будь-яку пору року!
ТипДжемпери
СезонДемісезон
МатеріалКоттон - 100%
СтатьХлопчик
КраїнаКитай
Рік2017
★ Джемпер для хлопчика - 6817 - 29701 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 583 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Тип Джемпери
Сезон Демісезон
Матеріал Коттон - 100%
Стать Хлопчик
Країна Китай
Рік 2017

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців