0

Халат махровий для дівчинки - S101 - 35556

Артикул товару: S101
252 грн.360 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Рожевий - 68;
- Бавовна - 100%
.
У нашому асортименті представлені затишні та стильні халати для маленьких принцес. Ми завжди раді порадувати наших клієнтів вигідними пропозиціями, акціями та знижками, щоб кожна мати могла придбати якісний одяг для своєї доньки за доступною ціною. Оновлення колекцій відбувається регулярно, щоб ваше маля могло вибрати халат за своїм смаком і стилем.

Наші халати представлені у різноманітності розмірів, стилів та кольорів, щоб кожна дівчинка могла підібрати ідеальну модель. Ми приділяємо особливу увагу якості виготовлення, використовуючи лише екологічно чисті та гіпоалергенні матеріали, щоб забезпечити максимальний комфорт та безпеку вашої маленької леді.

Яскраві та приємні кольори халатів зроблять вашу дівчинку щасливого та затишного будинку. Високий ступінь стійкості до прання та хімчистки гарантує довговічність виробів, зберігаючи первісний вигляд протягом тривалого часу. Не проґавте можливість порадувати свого малюка красивим та якісним халатом вже сьогодні!

Ми розуміємо, як важливо для батьків та бабусь зробити приємний подарунок своїй маленькій принцесі. Тому ми пропонуємо зручні способи покупки: ви можете придбати халати у наших магазинах або зробити замовлення на нашому інтернет-сайті. Порадуйте вашу дівчинку стильним та затишним халатом прямо зараз!
ТипХалати
СезонВсесезон
МатеріалБавовна - 100%
СтатьДівчинка
КраїнаТайланд
Рік2012
★ Халат махровий для дівчинки - S101 - 35556 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 360 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Тип Халати
Сезон Всесезон
Матеріал Бавовна - 100%
Стать Дівчинка
Країна Тайланд
Рік 2012
Таблиця обмірів
РозмірВікРістДовжина виробуДовжина рукаваДовжина плечаШирина спинки по плечах
686 мес6838193,522

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців