0

Халат для дівчинки - B612 - 35558

Артикул товару: B612
452 грн.645 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Рожевий - 80;
- Бавовна - 100%
.
У нашому асортименті представлені затишні та стильні халати для маленьких принцес. Ми завжди раді порадувати наших клієнтів вигідними пропозиціями, акціями та знижками, щоб кожна мати могла придбати якісний одяг для своєї доньки за доступною ціною. Оновлення колекцій відбувається регулярно, щоб ваше маля могло вибрати халат за своїм смаком і стилем.

Наші халати представлені у різноманітності розмірів, стилів та кольорів, щоб кожна дівчинка могла підібрати ідеальну модель. Ми приділяємо особливу увагу якості виготовлення, використовуючи лише екологічно чисті та гіпоалергенні матеріали, щоб забезпечити максимальний комфорт та безпеку вашої маленької леді.

Яскраві та приємні кольори халатів зроблять вашу дівчинку щасливого та затишного будинку. Високий ступінь стійкості до прання та хімчистки гарантує довговічність виробів, зберігаючи первісний вигляд протягом тривалого часу. Не проґавте можливість порадувати свого малюка красивим та якісним халатом вже сьогодні!

Ми розуміємо, як важливо для батьків та бабусь зробити приємний подарунок своїй маленькій принцесі. Тому ми пропонуємо зручні способи покупки: ви можете придбати халати у наших магазинах або зробити замовлення на нашому інтернет-сайті. Порадуйте вашу дівчинку стильним та затишним халатом прямо зараз!
ПроизводительHawk Kids
ТипХалати
СезонВсесезон
МатеріалБавовна - 100%
СтатьДівчинка
КраїнаТайланд
Рік2011
★ Халат для дівчинки - B612 - 35558 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 645 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Производитель Hawk Kids
Тип Халати
Сезон Всесезон
Матеріал Бавовна - 100%
Стать Дівчинка
Країна Тайланд
Рік 2011
Таблиця обмірів
РозмірВікРіст
801 год (12 80

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців