0

Боді - 1082 - 35381

Артикул товару: 1082
94 грн.187 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Блакитний - 68;
- Коттон - 100%
.
У нас для вас чудові новини! Зараз у вас є шанс придбати чудові боді для ваших малюків за привабливою ціною. Ми регулярно проводимо різноманітні акції та пропонуємо гарні знижки на всю нашу продукцію, включаючи боді для хлопчиків та дівчаток.

Наш магазин пишається своїм різноманітним асортиментом боді. У нас ви обов'язково знайдете підходящий варіант для вашого малюка, адже ми постійно оновлюємо наші колекції, пропонуючи найактуальніші стилі, принти та кольори.

Наші боді відрізняються не лише стильним дизайном, а й якісним виготовленням. Ми використовуємо тільки екологічно чисті та гіпоалергенні матеріали, щоб забезпечити комфорт та безпеку вашої дитини.

Поєднання яскравих та приємних кольорів робить наші боді не тільки зручною, але й стильною частиною гардеробу вашого малюка. А висока стійкість до прання гарантує довговічність та збереження яскравості кольорів навіть після численних прань.

Будьте в тренді з нашими боді! Ми стежимо за останніми модними тенденціями та пропонуємо лише сучасні та стильні моделі, які підкреслять індивідуальність вашого малюка.

Радуйте своїх дітей разом із нами! Ми цінуємо кожного нашого клієнта і прагнемо зробити їх покупки приємними та зручними. Завітайте в наш магазин прямо зараз або зробіть замовлення на нашому інтернет-сайті - ми готові порадувати вас якісними та стильними боді для ваших малюків!
ТипБоді
СезонДемісезон
МатеріалКоттон - 100%
СтатьУнісекс
КраїнаТайланд
Рік2016
★ Боді - 1082 - 35381 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 187 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Тип Боді
Сезон Демісезон
Матеріал Коттон - 100%
Стать Унісекс
Країна Тайланд
Рік 2016
Таблиця обмірів
РозмірВікРіст
686 мес68

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців