0

Шкарпетки для хлопчика - 2151 - 34558

Артикул товару: 2151
26 грн.43 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Блакитний - 16;
Сірий - 16;
- Коттон - 90%
- Поліестер - 7%
- Еластан - 3%
.
Наші шкарпетки - це ідеальний вибір для активного способу життя вашого маленького дослідника. Вони не тільки забезпечують комфорт та захист для його ніжок, але й додають яскраві нотки стилю завдяки різноманітності принтів та кольорів.

Ми пишаємось якістю наших товарів та прагнемо запропонувати максимально надійні та довговічні шкарпетки для вашого хлопчика. Усі матеріали, використані у виробництві, ретельно відібрані з урахуванням екологічних стандартів та гіпоалергенності.

Наш асортимент безперервно оновлюється, щоб задовольнити ваші потреби та запропонувати найсучасніші та стильні моделі шкарпеток. Ви можете бути впевнені, що у нас ви знайдете ідеальну пару для кожного випадку та сезону.

А ще ми цінуємо наших клієнтів і постійно радіємо їх вигідними пропозиціями та акціями. Купуючи шкарпетки для хлопчика у нас, ви отримуєте не тільки відмінну якість, але й доступні ціни, що роблять покупку ще приємнішою.

Так що не відкладайте - приходьте в наші магазини або зробіть замовлення на нашому інтернет-сайті вже сьогодні, щоб порадувати свого хлопчика яскравими та стильними шкарпетками, які радуватимуть його і вас щодня.
ПроизводительBabydola
ТипНоски
СезонВсесезон
МатеріалКоттон - 90% Поліестер - 7% Еластан - 3%
СтатьХлопчик
КраїнаТуреччина
Рік2017
★ Шкарпетки для хлопчика - 2151 - 34558 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 43 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Производитель Babydola
Тип Носки
Сезон Всесезон
Матеріал Коттон - 90% Поліестер - 7% Еластан - 3%
Стать Хлопчик
Країна Туреччина
Рік 2017

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців