0

Пінетки - 794FW905 - 36221

Артикул товару: 794FW905
94 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Блакитний - 7;
Рожевий - 7;
- Коттон - 100%
.
У нашому асортименті представлені м'які та затишні пінетки для малюків обох статей. Тепер ваші новонароджені хлопчики та дівчатка можуть насолоджуватися комфортом та теплом у наших зручних та безпечних пінетках.

Ми постійно радіємо нашим клієнтам вигідними пропозиціями та акціями, щоб зробити покупку пінеток ще більш приємним та доступним. Купуючи товари у нас, ви можете бути впевнені, що отримуєте найкраще співвідношення ціни та якості.

Наш асортимент пінеток порадує вас різноманітністю розмірів, стилів та кольорів. Ми стежимо за останніми тенденціями моди та регулярно оновлюємо наші колекції, щоб задовольнити потреби навіть найвибагливіших покупців.

Кожна пара пінеток виготовлена з використанням тільки якісних та безпечних матеріалів, забезпечуючи максимальний комфорт та безпеку вашому малюку. Ми приділяємо особливу увагу екологічності та гіпоалергенності наших виробів, щоб задовольнити потреби навіть найдбайливіших батьків.

Ви можете легко придбати наші пінетки як у магазинах, так і зробити замовлення на нашому зручному інтернет-сайті. Ми гарантуємо, що ваш малюк буде щасливий носити наші м'які та затишні пінетки, які не тільки відповідають останнім трендам моди, але й забезпечать йому максимальний комфорт та зручність.
ТипПінетки
СезонВсесезон
МатеріалКоттон - 100%
СтатьУнісекс
КраїнаТайланд
Рік2014
★ Пінетки - 794FW905 - 36221 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 94 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Тип Пінетки
Сезон Всесезон
Матеріал Коттон - 100%
Стать Унісекс
Країна Тайланд
Рік 2014

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців