0

Пінетки для дівчинки - B-012 - 36552

Артикул товару: B-012
101 грн.168 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Блакитний - 10;
Червоний - 10;
Рожевий - 10;
- Коттон
- Поліестер
.
У нашому асортименті ви знайдете широкий вибір пінеток для маленьких принцес. Ми цінуємо кожного нашого клієнта і тому пропонуємо вигідні знижки та акції, щоб робити покупки ще приємніше. Наші пінетки виконані з екологічно чистих та гіпоалергенних матеріалів, забезпечуючи безпеку та комфорт вашого малюка.

Пінетки представлені у різноманітності розмірів та дизайнів, щоб задовольнити потреби кожної мами та здивувати маленьку дівчинку яскравими та приємними кольорами. Ми регулярно оновлюємо нашу колекцію, слідуючи останнім тенденціям моди та пропонуючи нові принти та стилі, щоб кожна дівчинка почувала себе стильною та доглянутою.

Кожна пара пінеток проходить суворий контроль якості, гарантуючи їхню міцність і довговічність. Ми дбаємо про те, щоб наші товари були легко стираються, що полегшує догляд за ними і робить життя батьків простішим. Будьте впевнені, що вибравши наші пінетки, ви робите правильний вибір для вашої маленької дівчинки.

Запрошуємо вас відвідати наші магазини, щоб оцінити широкий асортимент пінеток для новонароджених дівчаток особисто, або зробити замовлення на нашому зручному інтернет-сайті та отримати товар у зручний для вас час. Купуйте якісні пінетки для вашої маленької принцеси вже сьогодні!
ТипПінетки
СезонВсесезон
МатеріалКоттон Поліестер
СтатьДівчинка
КраїнаТайланд
Рік2013
★ Пінетки для дівчинки - B-012 - 36552 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 168 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Тип Пінетки
Сезон Всесезон
Матеріал Коттон Поліестер
Стать Дівчинка
Країна Тайланд
Рік 2013

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців