0

Штанці - 711NB509 - 36264

Артикул товару: 711NB509
140 грн.
  • Наявність: є

(0__) __ - __ - __ Купити за 1 клiк
За кольорами за розмірами
Блакитний - 50;
Помаранчевий - 50;
Рожевий - 50;
Салатовий - 50;
- Коттон - 100%
.
У нашому асортименті представлені теплі штанці для новонароджених малюків обох статей. Тепер ваші хлопчики та дівчатка зможуть насолоджуватися комфортом та затишком у будь-яку пору року завдяки нашим зручним та практичним виробам.

Ми постійно радіємо наших клієнтів вигідними пропозиціями та акціями, щоб зробити покупку штанців ще більш приємною та доступною. Купуючи товари у нас, ви можете бути впевнені, що отримуєте найкраще співвідношення ціни та якості.

Наші штанці доступні в різноманітних розмірах та стилях, що дозволяє вибрати ідеальний варіант для вашого малюка. Ми стежимо за останніми тенденціями моди та регулярно оновлюємо наші колекції, щоб задовольнити навіть найвибагливіших покупців.

Кожна пара штанців виготовлена з використанням якісних та безпечних матеріалів, забезпечуючи максимальний комфорт та безпеку вашому малюку. Ми приділяємо особливу увагу екологічності та гіпоалергенності наших виробів, щоб задовольнити потреби навіть найдбайливіших батьків.

Яскраві та приємні кольори наших штанців не тільки створять затишний образ вашому малюку, а й додадуть радості та яскравих барв у його повсякденне життя. Будьте впевнені, що наші вироби залишаться барвистими та стильними навіть після багаторазового прання та хімчистки.

Ви можете легко придбати наші штанці як у магазинах, так і зробити замовлення на нашому зручному інтернет-сайті. Ми гарантуємо, що ваш малюк буде щасливий носити наші теплі та модні штанці, які не тільки відповідають останнім трендам моди, але й забезпечать йому максимальний комфорт та зручність.
ПроизводительLebe
ТипШтанці
СезонДемісезон
МатеріалКоттон - 100%
СтатьУнісекс
КраїнаТайланд
Рік2011
★ Штанці - 711NB509 - 36264 ★ Купити в Києві, Україні - ціна 140 грн. Інтернет-магазин Kids Planet & # 10047; Висока якість ✔ Широкий асортимент & # 10004; Оперативна доставка ✔ Телефонуйте нам (097) 100-04-65 ☎
Характеристики
Производитель Lebe
Тип Штанці
Сезон Демісезон
Матеріал Коттон - 100%
Стать Унісекс
Країна Тайланд
Рік 2011
Таблиця обмірів
РозмірВікРіст
501 мес50

Написати відгук

    Погано           Добре
Хіт продажу
Відгуки наших покупців